Pregătiri de creşă


Ziua de mâine reprezintă pentru micuţa mea o noua etapă a vieţii. De mâine, Ş. începe creşa 🙂 Ghiozdănelul e pregătit, consumabilele, şi ele, iar copila… să zicem că şi ea.

I-am explicat că mâine mergem la copiii pe care i-am vizitat de două ori până acum, că o să se joace cu ei toată ziua, că o să facă nani cu ei şi că o sa pape la un loc cu ei. Am întrebat-o dacă vrea să stea cu copiii şi mi-a răspuns în stilu-i caracteristic, uşor mormăit: „Da!” Evident că nu mă pot lua după ea. Evident că sunt şanse fantastic de mari să se lase cu lacrimi şi urlete. Poate nu din prima zi, poate nu din a doua, dar în a treia, sunt convinsă că pişpirica se va comporta de parcă vine sfârşitul lumii.

Avantajul meu, în toată treaba asta nouă, este că nu voi fi acolo nici dimineaţa, când pruncul va fi plasat la cresă, nici după-masa, la întoarcerea acasă. Soţul, şi mai rar, bunicii, vor trebui să se descurce cu gestionarea situaţiilor de criză.

Sper că nu vor fi prea multe şi că mega-sociabilul meu copil, cel care dă mâna străinilor pe stradă, acceptă să fie luată în braţe de diverşi pe care nu-i cunoaşte (ambele faze s-au petrecut când plângea că mami şi tati nu o cară în braţe), cel care îmbrăţişează toţi pruncii, care îşi împarte jucăriile puştilor, chiar dacă asta înseamnă că ea nu mai are cu ce se juca, se va acomoda repede cu creşa şi cu toate schimbările pe care le implică.

Reclame

Un gând despre “Pregătiri de creşă

  1. hihi, plina de surprize fata asta a ta :)))
    ionut a fost ok in prima zi, dupa aia a inceput sa fie mai scandalagiu… intre timp e in regula, vrea la copilasi si la doamna pofesoara :)))
    sa aud ca asa v-a mers toata saptamana!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s