Despre mine

Înainte de orice altceva, sunt mamă! Cu grele, cu bune, îmi place de mama focului, mai ales că e ceea ce mi-am dorit de când mă ştiu. Am o minune de copil. Nici că s-ar fi putut unul mai reuşit.

Sunt soţie. Şi am cel mai bun şi înţelegător bărbat din lume! Mi-aş dori ca fiica noastră să-şi găsească un soţ aşa cum e tatăl ei.

Sunt jurnalist. Nu ştiu cât mă mai regăsesc în meseria asta, dar fac şi eu ce (mai) pot.

Reclame

4 gânduri despre “Despre mine

  1. v-am apreciat …vă citeam rândurile …dar m-aţi dezamăgit !!! părtinirea şi minciunile generate m-au dezgustat ! păcat .. aţi fost un jurnalist promiţător de la care nu mă aşteptam să plece urechea la bârfele străzilor ! să vă ajute bunul Dumnezeu să re-veniţi la verticalitatea vremurilor trecute!

    • Bine-ar fi sa fiti explicita, sa stiu si eu ce greseala grava am facut, de v-am dezamagit in asa hal. In plus, imi scrieti aceste randuri de suparare pe blogul personal, blog ce nu are absolut nici o legatura cu meseria pe care o practic.

  2. vai, andreea! nu pot sa cred ca eu nu fac parte dintre personajele tale favorite! si ce relatie interesanta a fost intre noi doi! sunt de-a dreptul socat! nu pot sa imi revin!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s